Gave til Tumaini?

Scann QR-koden med mCASH på mobilen så finner du oss. Fra mobil kan du trykke på QR-koden.

Her kan du enkelt kjøpe en geit, høne eller solcellelys som blir gitt i gave til fattige familier i Kenya. Der er også mulig å gi en generell gave. 

Du kan også gi beskjed til oss hva du ønsker å gi ved å klikke her!8 demninger skal bygges, takket være Landsbytrippelen og Tec Con AS

Basert på deltakerantallet i Landsbytrippelen 2015 har Tumaini fått penger til å bygge 8 demninger. 2 er allerede bygget og vi har satt igang forberedelsene for å bygge 2 til i år. 

Der hvor vi bygget det siste deminigen var det en naturlig vannkilde som vi også fikk demmet opp. Nå har dette blitt hele bygdas nye drikkevannskilde, noe alle vannkanene vitner om.

Det er stor takknemlighet og dugnadsvilje der hvor vi setter opp demningene. Nå kommer vannet nærmere samt de får en trygghet for å ha vann også i tørketiden.

Familiefadderprogram

Her kan du lese hva noen av familiene selv synes om å være med i familiefadderprogrammet. Les mer om familiefadderprogrammet.

Drømmen om traktor blir virkelig

18. november 2014 signerte vi kjøpekontrakt på en John Deere 5503 - 75HK med 4 hjuls trekk. 

Vi kjøpte også en 5 tonns henger og en super "chisel plog" som skal være ypperlig å bruke på tørre steder hvor en trenger å bunkre opp vann.

I løpet av januar 2015 blir traktor, henger og plog levert til Pokot. Da kan vi starte pløying i god tid før regnet forventes å komme i april. I mellomtiden vil vi føre opp en garasje slik at traktoren med utstyr er betryggende sikret.

Tusen takk til alle dere som har vært med på å gjøre denne drømmen virkelig.

Les mer om traktorprosjektet her. 

Vann forandrer liv!

Se video på YouTube eller les mer

Vil du bli med å betale for neste demningen, klikk her!

9 familier skal nå klare seg selv